Alle Huizen van Alles zijn in verband met het corona virus gesloten.
Blijf op de hoogte via www.samwelzijn.nl

HUIS VAN ALLES

Reeuwijk Brug

- ACTIVITEITEN-

U bent op de Huis van Alles pagina voor Reeuwijk-Brug. Hier vind u algemene informatie en een impressie met foto’s gemaakt door bezoekers en vrijwilligers van een aantal van de activiteiten. Zo krijgt u een goed beeld wat er allemaal gedaan wordt.

Daarnaast hebben we BUURbook. Dat is een interactief sociaal programma waar je onder andere alle activiteiten op kunt vinden. Waar en wanneer ze plaatsvinden en andere informatie over de activiteit. Ook wijzigingen in het programma kunt u daar terug vinden. In BUURbook kan iedereen ook zelf nieuws en activiteit plaatsen wat betrekking heeft op het dorp, of iets aanbieden of vragen en met buren in contact komen.  Hiernaast ziet u het logo van BUURBOOK en onder deze tekst kunt u direct naar BUURbook of naar Facebook en komt u gelijk op de juiste pagina.

Een greep uit de activiteiten die in verschillende Huizen van Alles plaatsvinden zijn: samen koken, samen eten, koffie-inloop, biljarten, knutselen, handwerken, schilderen, boekenruil, tablet/smartphone/ laptop gebruik, Seniorengym, Jeu de Boelen,  Repair cafe,  buitenactiviteiten zoals moestuinen, wandelen, sporten  en nog veel meer.

Er zijn altijd nieuwe activiteiten mogelijk. Ideeën zijn welkom! Heb je een leuk plan en zou je dat samen met wat andere mensen willen doen in het Huis van Alles, meld je dan aan!   

In de navigatie vindt je een kopje downloads. Daaronder zijn alle formulieren te vinden.
Zoals:

  • een stroomschema waarop je heel snel kunt zien of jouw idee past in het Huis van Alles,
  • een gebruiksovereenkomst, waarop je kunt zien wat je kunt gebruiken en wat de kosten zijn,
  • een huishoudelijk reglement algemeen en lokaal, zodat je weet welke regels er gelden in het Huis van Alles.

En mocht je het lastig vinden om iets in te vullen, dan kunt u ook altijd naar het algemene mailadres een berichtje sturen met een kleine indruk van de activiteit. Dan helpen we u graag bij het invullen!

FACEBOOK

 - REEUWIJK-BRUG - 

Van Staverenstraat 39
2811 TL Reeuwijk
Contactpersoon: Joke Roelofs

Openingstijden varieren per Huis van Alles. Dit heeft te maken met de activiteiten die er plaatsvinden.

- REEUWIJK-BRUG IN BEELD -

Het Huis van Alles in Reeuwijk Brug deelt het gebouw met de bibliotheek. Dat betekent dat  er ook altijd een kop koffie of thee voor je klaarstaat tijdens de openingstijden van de bibliotheek. Op dinsdag middag tref je het sociaal team om alle vragen te beantwoorden over administratie, schulden, regelingen, bezwaarschriften, toeslagen e.d. Iedere tweede dinsdag van de maand wordt er heerlijk gekookt door een vaste groep vrijwilligers, geef je op en schuif aan!

- CONTACT -


Heeft u algemene vragen over het Huis van Alles?
Dan kunt u contact opnemen met Stichting Sam:
info@samenwelzijn.nl of via 0172-614500
Heeft u vragen over of voor het Huis van Alles bij u in de buurt?
Vul dan het formulier hiernaast in.

STEL UW VRAAG

Versturen